Pause

Tar en paus från bloggen, y'all.
Har blivit mer en tvångstanke att jag måste uppdatera om vad jag gjort än att bara skriva för att det är kul, och det är ju faktiskt för kul som jag skaffade bloggen. Mår inte så jättebra just för tillfället heller, och oinspirerade tvångsinlägg kan jag tänka mig inte är så roligt att läsa. 

Om man vill ha tag i mig ändå, så finns jag på sceloglaux @ dayviews och typ... msn och facebook och sånt där trist. Eller mobilen då, heh.

Vet inte hur lång paus det blir, det kan bli tre dagar, en vecka, en månad.
Vi får se när jag är tillbaka helt enkelt. Men tills dess, hejdå.

hair

Beställde hem en ny peruk för någon vecka sedan, och idag damp den äntligen ner i postlådan. Tittade till och med på postisen genom fönstret när han stoppade ner den. Hehehe. 
Den var jättemjuk och fin! Det kan nog ta ett taginnan jag får riktig ordning på luggen däremot, just nu vill den gärna stå rakt ut som ett spjut och ha sig. Kan nog fixas med hårspänne och lite våld. 
Är inte riktigt lik mig själv i den, men det tyckte jag om. Fick med en söt ring i paketet också, men jag har så smala fingrar så den passar nätt och jämt på tummen :c Finfint. 
Håller på att ladda ner en film nu på det supersega nätet hos pappa. Tror jag började runt halv fyra, kanske tre, och hittills har den hunnit ta ner 28.8% Så otroligt hisnande fart så det är ju inte sant.
Är rastlös och helt slut samtidigt och det gör mig frustrerad. Känner mig så frånvarande och trög i hela huvudet att jag bara sitter och tittar och vet inte vad jag ska göra. Glor bara på internet och dricker julmust som något retard. 
Tror jag ska försöka strunta i tumblr ikväll (eftersom jag alltid fastnar där) och sparka igång en film eller serie, och bara ha det och msn igång. Och så mer julmust, eller te. Säger alltid att jag ska göra det men det blir aldrig av, så det borde väl vara dags nu. Fy på mig annars.

Cuteness overload

Titta bara på den :c


Pretty stuff

Hade en jättefin lördag, och söndag, trots lite felkollningar i busstabellen :3 
Köpte mig ett game boy advance-spel i placebutiken, blev så glad över att hitta fire red där och kunde inte hålla fingrarna i styr. ♥ Zelda Minish Cap fanns också, men det var myyycket dyrare, så det hade jag inte råd med. Funderar dock på att samla ihop spel jag inte tycker om så mycket/inte spelar längre och lämna in, och kanske byta till mig något fint. 
Spelandet på kvällen blev mestadels Mario Kart och så ett annat bilspel till Playstation, som var knäppt men gulligt där bilarna hoppade när man vann. Utöver det; lussekatter, vörtbröd och bus med Pixla. Och så kom jag hem en tatuering rikare. Tack så mycket till Ida som gjorde tatueringen jag velat ha sen 08-09, nu sitter den äntligen där ;-; 


it's all fun and games

Åkte till Paula igår för en spel- och dampkväll med chips, dip och cola :3 Blev Sims på hennes jättetv, lite intressant research om ryska traditioner, roll och sedan Mario Kart. Och Törnrosa. Johannas hund Akira och katten Pojken joinade då och då och låg som bollsällskap i sängen eller på golvet och grejer. Mysigt. 


Vi hann spela lite mer Mario Kart i, hrm, morse (läs eftermiddags) innan jag skulle till bussen också. Det gick inget vidare för mig, kom supersist på kroncupen... :c Fuckin rainbow road som jag alltid kör av från kanten på. Uuhuhuhu!

I morgon blir det ännu mer spel för min del, för då åker jag till min Emil och Ida i Falköping. Tvingade Emil att lova att ta med mig till spelbutiken så jag får glo efter gamla GBA-spel, mohahah c: Ska försöka att inte slösa bort alla mina få pengar jag har kvar. Finns ju faktiskt en del julklappar kvar jag måste införskaffa...
Kanske blir det så att Ida tatuerar mig också, och det vore ju fruktansvärt nice! Har en liten fjuttidé, men nu när det ändå kanske händer börjar jag tänka på massa impulssaker. Vet inte hur bra det är dock. Borde köra på säkra kort så man inte ångrar sig och så vidare.

Men i vilket fall så yay, på spel och grejer :3 Nu ska jag dricka min vanilla zero och klicka vidare på internet. Till Salu!

Har lagt upp bilder på kläder jag säljer på min dayview, om det låter intressant så släng gärna ett öga ditåt c: Mestadels t-shirtar, men två par jeans och lite annat också. 

KLICKA HÄÄÄÄR.

New colors


Helgen

Det blev en mysig bortahelg för min del :3 Fredag med Sam hos Sol och Merlin, julkalender på lördagsmorgonen och sedan iväg på Idas överraskningsparty. Min present till Ida bestod av små påsar med smakprover på te, till exempel banante, vilket jag måste köpa till mig själv och prova någon gång o.o Det luktade väldigt gott. 
Partyt var mysigt med inslag av random saker så som det brukar vara, och eftersom jag tog lite bilder tänkte jag slänga upp dem nu istället för att uttråka alla med text. Bilderna får berätta resten. Och så grattis till Ida i efterskott :3RSS 2.0