hair

Beställde hem en ny peruk för någon vecka sedan, och idag damp den äntligen ner i postlådan. Tittade till och med på postisen genom fönstret när han stoppade ner den. Hehehe. 
Den var jättemjuk och fin! Det kan nog ta ett taginnan jag får riktig ordning på luggen däremot, just nu vill den gärna stå rakt ut som ett spjut och ha sig. Kan nog fixas med hårspänne och lite våld. 
Är inte riktigt lik mig själv i den, men det tyckte jag om. Fick med en söt ring i paketet också, men jag har så smala fingrar så den passar nätt och jämt på tummen :c Finfint. 
Håller på att ladda ner en film nu på det supersega nätet hos pappa. Tror jag började runt halv fyra, kanske tre, och hittills har den hunnit ta ner 28.8% Så otroligt hisnande fart så det är ju inte sant.
Är rastlös och helt slut samtidigt och det gör mig frustrerad. Känner mig så frånvarande och trög i hela huvudet att jag bara sitter och tittar och vet inte vad jag ska göra. Glor bara på internet och dricker julmust som något retard. 
Tror jag ska försöka strunta i tumblr ikväll (eftersom jag alltid fastnar där) och sparka igång en film eller serie, och bara ha det och msn igång. Och så mer julmust, eller te. Säger alltid att jag ska göra det men det blir aldrig av, så det borde väl vara dags nu. Fy på mig annars.

Kommentarer
Skrivet av: ilenna

du passar verkligen jättebra i längre hår också =D och peruken ser jätteverklig ut :o lite skillnad på Glitter-perukerna.. XD fast dom var ju inte i särskilt roliga frisyrer heller iofs.
jag vill också ha smala fingrar D: mina är korta och varken tjocka eller smala - nått fult mellanting.
hoppas filmen blir värd den sega väntan! XD jag har tagit hem ett avsnitt på nån varulvs-serie O_o får se vad det är för något haha!

2012-12-11 @ 19:54:46
URL: http://strobelights.blogg.se
Skrivet av: Sam ~ *

Du är jättefin i den, vackra du. <3
Känner igen mig i det där, men kollar på film iaf, haha. Åh, är så tråkigt och bara sitta här. Fkrlglr. Du får göra det och prata med mig, fast jag känner mig så tråkigt... D: Saknar dig, åh.

2012-12-11 @ 20:01:15
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Moya

Du blev fin i den! c:
blä med segnät! D:
och ja, man fastnar så jäkla lätt på nätet så det inte är sant! >_< Lät väldigt bra med julmys ändå! :3

2012-12-11 @ 21:11:10
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: AddieHero

Snygg!
Och fin blogg <:

Svar:
Amanda Lee

2012-12-12 @ 18:02:15
URL: http://addiehero.blogg.se
Skrivet av: Ida Gustafsson

Den ser verkligen superfin ut :3

2012-12-14 @ 23:00:23
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0