Dansande thaimat från idag


Daym

Satte igång idag med intensivkursen! Tre körlektioner avklarade och det gick väl relativt bra för att vara första gången på evigheter jag körde, plus ny stad och ny körskolebil. 

Gick runt som någon liten vilsen tönt i galleriorna när jag hade lunch/rast mellan lektionerna, och råkade inhandla lite grejer. Det vill säga underkläder, sockar, ett par väldigt tajta byxor, ett linne och en ny ansiktstvättgrej eftersom den förra jag hade snart är slut. Orkade inte ta fram allt och ta kort så det får bli en dålig cambild på linnet och lite av byxorna i alla fall; Kan väl erkänna att jag köpte en turkos tröja på H&M dessutom, men jag blev så tveksam och snål att jag tillslut gick och lämnade tillbaka den. Duktig tönt. 

Nu verkar det som att jag ska titta på MacGyver med Paulas lillasyster, så jag får väl avsluta här, höh. Kan ju hinta lite diskret om att det äntligen finns ett nytt kapitel uppe av Blod och Is dessutom. Titta där, små barn. 

Örnsköldsvik

Goddamn.

Igår klockan 15.06 (eller något) satte jag och Paula oss i bilen och påbörjade resan upp till Övik. Efter ett antal matpauser, två sovpauser och en tankning, var vi tillslut framme vid huset runt sex på morgonen. DAYM vad tid det tog, fast på något sätt var det ändå inte så hopplöst jobbigt som jag väntat mig. 

Vi såg en uggla som satt på en busshållsplatsskylt tidigt på morgonen ;-; Den var jättesöt, men den hann flyga iväg innan varken jag eller Paula hann ta kort. Typiskt. 

Har ju varit rätt ont med uppdateringar här och jag orkar inte försöka komma ikapp på något sätt, så jag sammanfattar så fint med det här: nu är vi i Övik och här stannar vi i en månad, för Paula har halvsemester och jag ska gå intensivkurs för körkortet. Booyeah. Önska mig lycka till. Efter segande i sängen, en dusch, mat och smink blev jag människa igen. Och så skämdes jag över att bara ta en posebild så jag tänkte visa mitt rätta fula jag och tog en till bild. Herp derp. 
Tydligen ska vi på fest ikväll och jag känner absolut ingen alls förutom Paula så det kan bli intressant o-o

Härrå.Tea


Tisdag

Här sitter jag på golvet och snabbtittar igenom allting jag missat på internet.
Paulas pappa kommer (tror vi...) till henne idag, så jag tänkte passa på att hälsa på min pappa, men först en sväng till mamma och hämta grejer och sen till Sam i Falköping där jag tänkte spendera dagen. Rätt bra plan för dagen och jag tror nog den blir bra, trots att jag startade den med skevt humör. (pga. mensvärk och en katt som var tvungen att få för sig att spy när jag var nyvaken och halvsur. Tack, Käjkos.)

Träffade också Sam igår och gick runt på stan och glodde, pratade karaktärer och lite allt möjligt. Sen bjöd mamma mig på sushi,och jag var vild och vågad och provade makimenyn med fisk i. Måste ju prova någon gång, liksom.Kan ju tyvärr inte påstå att det var något för mig, dock. Rå lax har helt enkelt för läskig konsistens. Jag håller mig nog till vegetarisk sushi, med tofu <3

Nu är det fyrtio minuter kvar tills jag ska med bussen till Falköping, så det är väl bäst jag sätter igång och packar ner det jag ska ha med mig istället för att uggla här framför. Hepp hopp. 

Rockstars?


Här var det tomt

Men hänger mest i Paulas lägenhet där vi inte har något internet, så jag är ganska död på nätet och särskilt på bloggen. Skriver kanske något litet fjuttigt då och då när jag är hos mamma, om inspirationen drabbar mig.
För att sammanfatta kan jag ju säga att det blev en hel del bärande, MacGyver och tvspelsderp. 
Sötaste katten har flyttat in hos Paula dessutom, knäppfluffis. Hon kryper ner i flyttlådor, ligger i öppna spisen och kommer och slickar på papper om man skrivit på dem med bläckpenna.
 


Hon låg så gulligt i mitt knä här om dagen c: 

Ligger nu på sängen hos mamma och väntar på att hon och Mattias med gäster ska komma hem så vi kan äta middag. Kom alldeles nyss hem; har varit hos Sam i helgen och haft dockpyssel med henne och Tua som kommit ner från Stockholm. Trevlans, trevlans. Jag sydde tre små tröjor och en grymt ful kjol, men det var mitt första försök till en kjol någonsin så jag mår inte särskilt dåligt över det, haha :3

Näe, jag orkar inte sammanfatta mer nu. Herpiderp, i morgon öppnar den nya sushibaren i U-hamn så ni kan ju gissa vart jag kommer befinna mig.

Kånka kånka

Phew! Har burit grejer, åkt bil, varit med och handlat, burit mer grejer, och sen lagat mat så att hela jag luktade tacofärs. Paula fick tillgång till nya lägenheten och jag hjälpte till att flytta in och fixa iordning lite stuff. Ser ut att bli hur mysigt som helst när allt är fixat :3

Soffa och TV är på plats, så jag stannade kvar och spelade Brawl med henne och Caisa tills för ungefär en timma sedan då jag lufsade hem till mamma igen. Borde egentligen sova, men var inte tillräckligt trött för att lägga mig så jag råkade visst starta datorn och löjla mig på gifyo en stund. Och nu skriva blogginlägg, såklart.Taco!
Nej men, nu får det väl bli godnatt, så kanske jag vaknar tidigare i morgon. Skulle knappast tro att något så revolutionerande skulle hända, men man vet ju aldrig. Höhö.


RSS 2.0