Daym

Satte igång idag med intensivkursen! Tre körlektioner avklarade och det gick väl relativt bra för att vara första gången på evigheter jag körde, plus ny stad och ny körskolebil. 

Gick runt som någon liten vilsen tönt i galleriorna när jag hade lunch/rast mellan lektionerna, och råkade inhandla lite grejer. Det vill säga underkläder, sockar, ett par väldigt tajta byxor, ett linne och en ny ansiktstvättgrej eftersom den förra jag hade snart är slut. Orkade inte ta fram allt och ta kort så det får bli en dålig cambild på linnet och lite av byxorna i alla fall; Kan väl erkänna att jag köpte en turkos tröja på H&M dessutom, men jag blev så tveksam och snål att jag tillslut gick och lämnade tillbaka den. Duktig tönt. 

Nu verkar det som att jag ska titta på MacGyver med Paulas lillasyster, så jag får väl avsluta här, höh. Kan ju hinta lite diskret om att det äntligen finns ett nytt kapitel uppe av Blod och Is dessutom. Titta där, små barn. 

Kommentarer
Skrivet av: Ida

Ser snyggt ut och fan vad nice att det kändes bra med körskolan :D jag blir så less på mig över att jag inte läser B&I bättre, måste fan ta maratonläsning snart. Jepp.

Svar: Tack! Jaa verkligen :3 Äsch ingen brådska, bara kul sen när du väl läser så c:
Amanda Lee

2012-07-31 @ 00:09:07
URL: http://alopexlagopus.blogg.se
Skrivet av: Sam ~ *

Bra att det gick bra, hoho.
Linnet ser fint ut med, yay. Och jag ska läsa läsa. <3

Svar: Juppjupp, tack och great! <3
Amanda Lee

2012-07-31 @ 00:09:45
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Moya

lycka till med körningen! Akta dig för ö-viks rondellerna, vet en som har två stora kullar så man inte ser över till andra sidan xD

Svar: Tack! Oj, shit o.o
Amanda Lee

2012-07-31 @ 00:19:34
URL: http://fierflies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0