Bildbomb från Norge

Som man nog redan förstått har jag kommit tillbaka från Norge nu, i tisdags, för att vara mer exakt. Var där i nio dagar och det var jättemysigt :3 Skönt att komma bort från Sverige och bara få vara "någon annanstans" för ett tag. 
Jag och Sam tittade på alla Harry Potter med Marta, sedan Härskarringen-trilogin tre nätter i rad när folket gått och lagt sig. Utöver det, fyra Spiderman, två Monster High, Hocus Pocus, Donnie Darko, A Walk to Remember och så Tangled. Är nästan säker på att jag glömt någon nu också, heh. 
Det blev Oslo en dag, vi gick upp till slottet och tog kort på vakter, tittade i affärer och gick runt och frös. Jag har köpt massvis av onödiga saker men eftersom jag fick oväntade pengar från aktivitetsstödet och jag ansåg detta som min "semester" kändes det lite mer okej att ha slösat, hrm :3
Snö kom det också, över fem centimeter, men tack och lov fanns det ingen snö i Sverige när jag åkte tillbaka hem. Den får gärna vänta tills i alla fall mitten på December för min del. 
Vi spelade kort och gruble och hittade på andra saker jag har glömt skriva, men bildspam från det mesta blir det i alla fall. Hoppas det blir lite kul att kolla på.


Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

HAHAHA gud vad tjusig jag är...
Det var massa mysigt. <3 Snön är tack och lov borta nu, det mesta i alla fall, lite isigt och så, men det går bra. ;-; De utklädda nallarna var skojsiga, hehee

2012-11-01 @ 15:41:03
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: MissNosebleed- En av Sveriges största Allternativa Konstbloggar!

sv: Åh haha taack så mycket! :D Kramar Louise Nosebleed!

2012-11-01 @ 16:47:37
URL: http://missnosebleed.blogg.se
Skrivet av: Moya

ni verkar ha haft det supermys jue! :D

2012-11-01 @ 17:14:51
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: Ida Gustafsson

Åh, dör på hur gulligt det orange monstret är! D: Och det ser mysigt ut :3

Svar: Han är jättemjuk också! D:
Amanda Lee

2012-11-03 @ 14:02:08
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0