Fredag

I morse (läs runt ett-tiden) när jag tänkte sätta mig vid stationära datorn och pilla med CV som en duktig arbetslös, fick min dator för sig att få världens dampanfall. Först startade den, men hängde sig och fick bluescreen, och stängde sedan av sig själv. Det har hänt ungefär en miljon gånger förut så jag startade den bara igen. Men då började den surra och pipa som en tok, utan att starta skärmen o.o Den stod bara och pep och hade sig de två gångerna jag försökte starta den, så jag gav upp och lät den vara. Nu verkar det ju vara lugnt i alla fall (ta i trä...) så vi får hoppas att den inte får för sig att bryta ihop en gång till, hrm. 

Pillade med cvet för en stund sedan istället då, och loggade in på arbetsförmedlingen för att komplettera "Mitt CV" online. Fattar ju såklart bara hälften av alltihop så jag fyllde bara i det jag kunde, och mailade min handledare om hjälp om det andra. Om man inte haft en anställning kan man ju inte skriva i någon anställning liksom, men om jag inte gör det räknas CV:et som ofullständigt och kan inte synas för arbetsnissar som letar folk att anställa. Inte för att jag kommer få ett jobb via arbetsförmedlingen, det är väl ungefär 1 procent som får det, men jag måste ju i vilket fall vara aktiv och sökande för att få pengarna av dem. Och dem vill jag ju ha. Heheh. 
Men ja, får väl se när handledaren svarar, eller om jag kanske råkar vara smartare i morgon när jag tittar på det igen. Kan ju hända att jag bara varit blind eller efterbliven eller något annat sånt där. 

Gick till ica innan idag med och köpte ingredienser till pannkakor, som jag lagade sen när jag kom hem. Råkade slinka ner en coca cola vanilla och en cherry i varukorgen med, men det talar vi inte om. Hehe. 
Tog mina fina men bortglömda käng/boots när jag gick ut med. Tycker om dem jättemycket men har så svårt för att hitta hur jag ska passa i dem, men ihop med kavajen såg det rätt bra ut i alla fall :3Nu känner jag att det här inlägget börjar bli väldigt långt med väldigt mycket text så jag ska avrunda och skriva att ikväll ska jag häva i mig all min cola och lyssna på skivor i min skruttstereo eftersom youtube är outhärdligt på den här datorn. Håjhåj. 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Lycka till med jobbsökandet och allt. <:
Pannkakor, nom. <3

Svar: Tack <<: Jaa, vill göra igen redan, haha <3
Amanda Lee

2012-10-05 @ 21:26:22
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Ämmäh

När jag var till arbetsförmedlingen fick jag lära mig att när man är ung får man skriva in allt man någonsin gjort bara för att det ska se ut som man har någon erfarenhet, så skriv in alla praoer och sånt du gjort till exempel i högstadiet och om du hade någon praktik i gymnasiet så får du nog ihop något fint ska du se! :'D

Svar: Aaah o: Tänkte att det säkert var så, har skrivit praktikplatser på mitt vanliga papperscv så att säga, men det var så skum ifyllning på internet så jag tänkte jag frågar handledaren för säkerhets skull, hehe c:
Amanda Lee

2012-10-05 @ 23:58:03
URL: http://muppetdoll.bloggplatsen.se
Skrivet av: Moya

Men vilken drygdator! O.O
vanila och cherry coke! <3

Svar: Jaa D: Supergott! <3
Amanda Lee

2012-10-06 @ 15:01:45
URL: http://moyachan.blogg.se/
Skrivet av: Ida Gustafsson

Ååååh, pannkakor :D måste göra det snart :3

2012-10-06 @ 17:46:16
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0