Onsdag

Började dagen med att gå till morfar med mamma för att hälsa på och låna en resväska. Satt och halvsov i soffan, så trött att jag nästan mådde illa, men piggnade tack och lov till igen när jag fick komma ut i luften. Höll ju nästan på att blåsa bort eftersom det fick för sig att bli en mindre storm vid vissa tillfällen :c 

Träffade Sam som kom direkt från Norge, håh ♥ Vi har inte setts sen i... september tror jag, men det känns som det var väldigt mycket längre sedan. Vi gick några varv på ica, satt i parken och frös, gick till leklust och klappade mjukisar, gick till lindex där jag råkade hitta två tröjor som jag köpte fastän jag inte borde (hoppsan) och tillslut så hamnade vi på bar prego för fika och massa rollprat. Mysigt. 


Gick och hämtade resväska och lite kläder från mamma innan vi gick till bussen. Sam hoppade av halvvägs, och jag lyssnade halvsovande på Marilyn Mansons skiva Mechanical Animals resten av resan, som jag fått en stor crush på det senaste. Särskilt Disassociative, hnnh. 
Lagade mat när jag kom hem och städade undan en del, och så tillslut så satte jag mig här. Magkatarren får mig att känna mig hungrig hela hela tiden och det är sjukt jobbigt, för jag vill ju bara gå och laga mer mat :c Får hoppas att det lugnar sig snart så jag slipper råka äta ihjäl mig. 

Ska återgå till att rolla nu, och försöka klottra ner något i min dagbok. En stor kaka och kram till er. 

Kommentarer
Skrivet av: Paula

Låter som en mysig dag :'3

Svar: Jaa :'3
Amanda Lee

2012-10-17 @ 23:11:03
URL: http://livethemmahospaula.blogg.se
Skrivet av: Ida

Åh, låter mysigt! :3
Och Disassociative <3

Svar: Indeed! :3 Bästa låten <3
Amanda Lee

2012-10-18 @ 07:31:10
URL: http://alopexlagopus.blogg.se
Skrivet av: Sam ~ *

Det var massa awezome. <3 Det får inte dröja så länge till nästa gång...
Dumma magen med ju, weh

2012-10-23 @ 01:47:30
URL: http://samspooky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0