Skvallertanter

Ställde väckaren på halv elva i morse i ett tappert försök att vända tillbaka dygnet i alla fall en aning. Inte för att jag egentligen har några tider att passa, men man blir segare och en aning vilsen när man går och lägger sig vid fyra varje natt och tvingar sig upp ur sängen vid ett dagen efter. Får se om jag kommer i säng runt ettiden inatt i alla fall.

Träffade Sanne idag och vi spelade lite Tekken, men pratade mest av allt om lägenheter, jobb, facebookfolk och deras intressanta hobbys, folk man känner, och så blev det såklart den obligatoriska skvallerstunden när man känner sig som en gammal tant som inte har något annat bättre för sig. Skönt att få prata av sig oavsett :3

Sitter och är hungrig men det finns som alltid inget gott hemma. Polarkakor och ost ungefär. Ska tigga pengar av pappa i morgon, så jag kan gå till ica och köpa quorn, ägg, sojakorv och riktig cola, eftersom den vi har hemma smakar godis och inte alls är god. Blöörörö. Har ätit mozarellapizza två dagar i rad och vill helst laga något i morgon, faktiskt. 

Näe. Homestuckmusik och slötittande på internet lär det bli resten av kvällen, om jag inte läser vidare i Harry Potter, eller hittar på något annat produktivt. Ha en bra kväll, mina få läsare. 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Skvallertanter är fint det, ehehe

2012-10-13 @ 21:37:38
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Ida Gustafsson

Så jäääävla skönt att prata av sig, haha! Skulle till slut bli knäpp om jag inte fick göra det cx

2012-10-14 @ 11:51:26
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0