Vegetarisk

Kom igår fram till att näe, nu blir jag vegetarian. 
Varför? Jag har tänkt på det och velat bli det sen jag var liten, för djurens skull. Det var liksom bara aldrig så att jag orkade ta tag i det. Så tänkte jag att 'kanske ska jag bli vegetarian när jag flyttar hemifrån, till egen lägenhet?' Då är det ju bara jag som har hand om min mat liksom, fiffigt. Men så när jag pratade om det med mamma tänkte jag att vad fan, jag blir det redan nu. Om jag är hos mamma och Mattias så är mamma ändå vegetarian, så där finns det alltid vegetarisk mat. Samma ifall jag hälsar på Emil och Ida, Ida är ju vegetarian. Och Sam är vegetarian. Det är bara pappa som måste vänja sig vid att steka med två stekpannor igen och det tror jag nog kommer funka. Så varför skjuta upp det när man känner sig såpass bestämd på det redan?
Så idag var min första vegetariandag, eller vad man ska kalla det för töntigt, heheh. Bacon (jag älskar ju bacon! D:) och kyckling kommer bli svårast att inte få äta längre, men jag tror nog jag fixar det. 
Nope, jag kommer inte äta kyckling eller fisk för då känns det ändå inte som att man är vegetarian på riktigt, imo. Kort och gott så ska jag inte äta något som har haft ögon :3

Och så på tal om något helt annat håller jag på att läsa första Harry Potter-boken, för jag och Moya startade ett reread-race! Ska bli kul för det var så längesen jag faktiskt läste böckerna, och så kan det ju vara kul att komma igång med läsningen över huvud taget, för på sistone har jag läst löjligt lite böcker. 


Jag önskar mig själv lycka till.

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Yay åt dig, det kommer gå finfint. <3
Jag med har varit dålig på att läsa.. Vi får ta och ha läsar kväll någon dag, haha!

Svar: Yeey <3Åh ja, det skulle vara mysigt c:
Amanda Lee

2012-10-12 @ 00:43:46
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: moya

Yays för att bli veggo :3 och låt den bästa HP nörden "vinna" xD

Svar: Yays! Mohaha! xD
Amanda Lee

2012-10-12 @ 23:17:29
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: Ida Gustafsson

Yay du är gryyym! :D Och kyckling och bacon finns det ju asgoda alternativ på som tur är :3 HEJA! :'D

2012-10-14 @ 11:48:59
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0