Tillbaka till Tranemo

Befinner mig hos pappa igen, med en kopp för kallt te och långsamt, hackande internet. Stannar här tills på söndag då jag åker till Falköping eftersom min bror bjöd in mig på "xbox och öl" som han så fint kallade det. Sedan blir det arbetsförmedlingen och jobbcoach för hela slanten i början av nästa vecka. 

Som de flesta säkert förstått redan (angående mitt förra inlägg) så har är jag och Paula inte tillsammans längre. Såklart är jag ledsen, men det känns okej i alla fall, för vi båda kände att det var vad som behövde hända, och vi är fortfarande goda vänner. Såklart kommer det ta tid att vänja sig och sluta känna sig vilsen nu efteråt, men jag är säker på att det kommer bli bra. 

Nåväl. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, för jag känner mig för seg för att göra något, men för pigg för att lägga mig tidigt. Får se om seginternet no.1 tillåter att jag tittar på tv4 play (pokémon) eller om det kommer ladda alldeles för långsamt. 

I morgon ska jag ta tag i mitt CV och rätta sakerna som min coach påpekade förra gången, maila det till honom, och så ska jag nog försöka skriva klart ett brev till en viss person som råkar vara i grannlandet för tillfället. 

Det var nog allt jag kom på för tillfället. Inlägget får vara utan bild för jag har inte orkat koppla in hårddisken med gamla bilder, och jag orkar inte heller föra över 2012mappen från min laptop. 

So that's all, folks. 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Det är bra att det känns bra och så.
Brev, yeys.
Lycka till med alla tråkigheter, HAHA... <3

2012-09-28 @ 23:36:53
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Ida

Du är bäst

2012-09-30 @ 23:52:09
URL: http://alopexlagopus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0