Whut?

Tydligen har bakgrunden på min blogg blivit ljuslila utan att jag har pillat någonting med den? 
Får väl se om jag får tillbaka den rutiga när jag kommer hem och orkar pilla i designmallen. Och så får vi se om jag orkar fixa en header också eftersom det inte blev av sist, även fast jag skrev att jag skulle. Hehe. 

Betalade nyss min biljett till KodachiCon, den fruktansvärda summan av 200 kronor (o.o!), och nu undrar jag om det är något annat jag borde betala som jag kanske glömt. Hm. Kanske ska försöka stoppa undan pengarna jag har kvar och spara ihop till en till tatuering eller något annat trevligt. 

Sitter hos Sam och äter kladdkaka, rollar och tittar på Fucking Åmål, för övrigt c: Fick hjälp att färga och klippa mitt hår så nu är jag fin i huvudet igen. 

Paj, där tog min fantasi för saker att stoppa i blogginlägg slut.
Så, slut på inlägg, antar jag. 


~
Hoppas verkligen på att det kan bli något av det här.
Jag har saknat att skriva, så nu ska jag försöka.

Nystart

Behöll fyra gamla inlägg, introduktionen bara för skojs skull, och musik och bild bara för att det är sånt jag fortfarande gillar. Resten är puts väck, headern ska bort och jag ska försöka göra en ny så fort som möjligt. 

Ska dessutom försöka skriva bara när jag känner för det, vilket kanske låter löjligt, men det är ofta jag skriver bara för att jag känner mig tvungen. Jag behöver inte uppdatera om vad som händer i mitt liv precis hela tiden. Det är bara massa skola och tråk ändå, och om det är något särskilt så ska jag skriva om det om jag känner för det. Pff. 

Får se om jag lyckas med det där. 
Nu; redigera bilder och kolla skit på internet. 
Sen; header. Jag ska fixa en bra nu.


RSS 2.0