Dockmöte

Oj, vad dåligt med uppdatering det blev från mitt håll helt plötsligt >: Hade ingen inspiration till ett vettigt blogginlägg och när jag väl blivit lat med att skriva något kan det lätt dröja ännu längre tills jag lägger upp något. Oh well, nu sitter jag ju här och skriver en onödig text i alla fall, hehe. 

I lördags var jag iväg på världens bästa Halloweendockmöte. Det kom jättemycket folk med jättemycket dockor, vi fikade och pysslade och tog kort och allt möjligt. Lärde känna nya underbara människor, och fick prata mer med folk jag bara träffat litegrann förut ♥ 
Hoppas på att jag det blir möte snart igen, och att jag har råd att åka på det. Tror dockhobbyn är bra för mig (kanske inte för min plånbok, däremot..) men för kreativitetens skull, och alla snälla människor jag träffat genom den. 


Längtar tillbaka lite nu när jag tittar på bilderna efteråt >: Buhuhu. 

Om lite mindre än en timme ska jag vara hos jobbcoachen för första gången på någon vecka. Det brukar vara ganska så okej där, coachen är snäll, men det finns ju roligare saker man kan göra med sin dag om man säger så. Har skickat intressemail till Lagerhaus och sökt ett jobb som orderplockare hittills. Platsbanken är helt hopplös att söka jobb genom för det finns ingenting jag kan arbeta som, om det inte är knacka-dörr och sälja inbrottslarm, men det tänker jag inte ta. Ska våga mig ut bland affärerna någon dag och lämna in CV och hoppas på det bästa antar jag. 

Det spännande livet hos en arbetslös - the blog. 
Nu ska jag äta ett nashipäron och vänta på att klockan ska gå. 
 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Ååh avundsjuk, vill också på dockmöte. :c Massa mysigt är det ju! Men om jag har tur kanske jag kan gå på något snart, whee.
Uscha, inget kul att gå till jobbcoachen. Bleh.

Svar: Jaa hoppashoppas c:Nä, vi pratade bara om massa onödigt i alla fall, haha :c
Amanda Lee

2012-11-06 @ 15:20:10
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Ida

Åh, det ser verkligen superroligt ut :3 vad kul att det blev så mycket folk med c:

Svar: Det var jättemysigt :'3 Ja :D
Amanda Lee

2012-11-12 @ 07:02:02
URL: http://alopexlagopus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0