fuckity fuck

Min pappa var snäll och köpte en microusbsladd till mig för ett tag sen så jag skulle kunna ha en extra laddare till mobilen. Den funkar felfritt när jag är i Tranemo, men när jag plötsligt tog med den till Ulricehamn så vägrar den funka oavsett om jag sätter den i väggen eller i datorn. Mobilen har naturligtvis bara 12 % batteri och det kommer vara slut redan innan kvällen. SUCK jag blir så less på den här telefonen. 
Saknar min hazel (bästa telefonen jag haft någonsin) så jag överväger nästan att byta tillbaka till den igen, även fast den glappar en hel del i luckan man skjuter upp... Och så kan jag inte spela drawsomething men det överlever jag utan. Knapptelefoner in my heart, ungefär. 

Oavsett så måste jag åka till Tranemo för att hämta laddarjäveln, men det får bli efter besöket hos jobbcoachen. Och då är jag tillbaka i Ulricehamn igen vid typ, halv åtta? Plus att innan coachen tänkte jag gå till banken och sätta in en megapåse med mynt som jag fått av min farbror. Skönt att ha saker att göra och så vidare, men det kunde väl fått vara något kul? Jag får i alla fall in lite mer pengar på mitt konto efter bankärendet. Som jag kanske borde gå och göra med en gång bara för att ha det gjort. 

Grrrrr. Pmsbitch over and out. 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Men åh, dumma laddaren. ._.

2012-11-12 @ 16:19:52
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Moya

åh, underbart med saker som inte fungerar! ._.

2012-11-12 @ 16:25:00
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: Ida

Hatar att alla mobiler nu för tiden bara dör efter en dag >_<

2012-11-18 @ 12:08:17
URL: http://alopexlagopus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0