Skeleton

Blargh. Det är liksom hopplöst för mig att komma upp i tid om jag vet att jag inte har något att "gå upp för." Ska jag till arbetsförmedlingen? Jag går upp tio. Ska jag till jobbcoachen och måste hinna med en buss för att komma dit? Jag går upp nio.Ska jag till morfar klockan ett men annat än det, inte göra ett skit hela dagen? Jag sätter klockan på tio för sakens skull, men ligger kvar till halv tolv i alla fall. Suck på mig alltså. Halv tolv är ju i vilket fall bättre än halv två som det blev några dagar förra veckan... Men ändå. 

Mitt "arbete" just nu är ju att söka arbete och hålla koll på platsbanken osv. men jag behöver verkligen något mer att sysselsätta mig med. Jag tycker det är kul att sitta vid datorn varje dag, men jag skulle behöva sluta göra det hela dagarna. Men, det är här jag hamnar när jag har tråkigt.
Behöver skaffa någon inte-data hobby och börja motionera. Om jag bara sitter inne och degar och äter dåligt kommer jag ju bli en jellyblob eller en zombie tillslut. Frågan är vaaad jag ska ställa till med för slags motiongrejs för jag kan inte springa längre sträckor på grund av min hals (den trycker åt luftvägen och känns som den brinner efter bara tio minuter, så jag kan knappt andas) och promenader tar jag ju redan. Får väl börja med ta-en-promenad-varje-dag i brist på bättre tills jag helt enkelt kommer på något nytt. 

Happ. Hade tänkt titta lite snabbt på platsbanken nu innan jag ska gå till morfar och fika vid ett, och efter det ta den där jävla myntpåsen till banken. För förra gången jag gick dit var myntmaskinen naturligtvis trasig, så jag gick surt hem igen. Jag fick i alla fall se en regnbåge så någon nytta var det väl med den korta promenaden. 

Slänger in en gif på mina sockar för att inlägget inte ska se lika tråkigt ut. Förlåt, jag bara skriver om jobbtråkigheter och liknande nu det senaste .-. Inte så konstigt eftersom det är det enda jag gör. Sitter och dör i soffan, och försöker hitta jobb att söka. Roligt. 


Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Känner lite samma, det är ju lättare och roligare att göra saker när man har jobb och tjänar pengar, uh. Det gäller ju bara att få tag i ett med, weh.
Dina sockar är finiga. <3

2012-11-14 @ 16:37:53
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Moa

förstår att det är frustretande! D: men att ta en promenad varje dag lät ändå en bra början på något motionsgrejs!
najsiga sockar! 8D

2012-11-14 @ 20:58:34
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: Ämmäh

Något jag började med när jag var arbetslös var att sticka. Satt flera timmar i sträck och lyssnade på ljudbok och stickade, det är riktigt mysig sysselsättning faktiskt! Och har man ljudboken på iPod eller liknande kan man ta den med och lyssna när man promenerar och vips så promenerar man plötsligt i en annan värld!
Själv lyssnar jag på Harry Potter när jag gör allt och det gör allt, från att städa till att bara glo på en öppen eld, så mycket bättre! Så tips från en i samma ålder som varit i samma sits fram till igår, ljudböcker och handarbeten är guld värt ^^

Svar: Jag brukade sticka på vintrarna förut, kanske ska försöka börja med det igen så jag kan bli duktig någon gång, haha :3 Eller bara ta upp mina böcker och börja läsa igen, jag gillar det, men får liksom ingen ro. Skärpning på mig!
Amanda Lee

2012-11-15 @ 22:25:39
URL: http://muppetdoll.bloggplatsen.se
Skrivet av: Ida Gustafsson

Åh, strumporna ser ju asnice ut! :3 Du får börja rita mer c: och som du sa, ta planerade promenader och...träffa mig? :D haha nejmen, det är nog nice att hitta någon mer hobby typ, man blir lätt knäpp annars -.-

Svar: Tack! :3 Jaa jag får försöka tvinga mig ifrån datorn och komma igång med "bättre" saker, haha c: ja precis -.-
Amanda Lee

2012-11-21 @ 21:04:33
URL: http://suxoa.blogg.se/
Skrivet av: Lisen

Jag vet så hur det är!
Men tänk positivt, du har ändå fritid och är inte tvingad att gå på någon tråkig aktivitet utöver jobbcoahen.. Det är värre tro mig xD
Ta vara på din fritid och även om det verkar segt så försök att hitta på saker! för tro mig, just nu har jag noll fritid med skola/praktik och sånt och man saknar att vara lite fri... (fast inte så fattig men ja..) Sök Jobb och varva med massa lek!

Svar: Jaa jag får försöka göra det, för du har rätt, det där med fritiden D: Måste bara lyckas hitta motivationen till att hitta på något kul att göra med timmarna som blir över cx
Amanda Lee

2012-11-30 @ 08:16:16
URL: http://slottsparksliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0