Aaah

Att gå upp klockan halv elva var ju som rena mardrömmen för mig. Känner att det är dags att försöka vända tillbaka dygnet snart kanske? Men det är ju så kul att sitta vid nätet tills tre och sen sova tills man bara vaknar av sig självt. Suck >:

Går runt och packar ihop lite grejer jag ska ha med mig till mamma nu i varje fall. Får ta bussen som går 11.55 för att vara framme vid ett, och klockan två har jag möte hos jobbcoachen. Vet inte riktigt vad jag ska göra där denna gången eftersom jag har nog är klar med CVet. Men han kommer nog på någonting att göra. 

Vaknade till någon gång vid åtta att de backade in en lastbil här och nu är de i full färd med att byta fönster på grannhuset. Snart kommer de väl till vårat lägenhetshus också, vilket jag inte ser fram emot :c Tydligen måste det vara tom yta en och en halv meter från varje fönster och det innebär ju att man måste flytta på typ alla möbler man har. Förhoppningsvis kanske min säng kan stå där den är men jag får täcka över den med något... Underbart i vilket fall. Not. 

Mitt största problem just nu är att hitta vad jag ska ha på mig, för en tröja kna ju vara rätt bra att ha när man ska gå ut. Det var inte längesen jag köpte kläder men återigen känns det som att jag inte har ett dugg roliga plagg i min garderob. Suck. 

Oh well. Orkar inte ens lägga in någon bild här så det får vara tomt helt enkelt. 

Kommentarer
Skrivet av: Sam ~ *

Det ör jobbigt att vakna till klocka när man måste. :c Jag gick upp innan tio idag ändå, trots att jag somnade fem-sex. Kände mig nästan duktig. :c

Svar: Duktig Sam :3
Amanda Lee

2012-10-09 @ 12:57:53
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Moya

ja att vara uppe sent är kul indeed, samma sak att vakna av sig självt och inte väckarklockan! -.-
Hoppas du haft en bra dag ändå! :3

Svar: Jadå c:
Amanda Lee

2012-10-09 @ 18:31:26
URL: http://moyachan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0