Geez

Vaknade till någon gång under tiden som Paula gjorde sig i ordning för jobbet och sen åkte, men somnade om som en stock direkt efteråt. Katten kom och väckte mig vid tolv genom att trampa runt på min rygg. Rätt snällt sätt att få vakna på, men jag är så trött så jag ser i kors o.o
Förstår inte varför, för vi gick inte och la oss så sent. Börjar i vilket fall som helst piggna till nu när jag fått i mig frukost och fått igång lite musik. 

Blev inget bloggande igår, vilket ju var ganska intressant för det var då jag för en gångs skull hade något att skriva om, haha :c Gick ut i parken och fotade mina dockor i en timme eller så, och så gick jag och köpte sushi till mig själv efteråt. Kul med nya bilder men jag behöver verkligen öva på lite mer fantasirika scenarion osv. osv. istället för bara "nu sätter vi dockan här och så knäpper vi tjugo kort."Ganska fina blev ju en del av dem i alla fall :3 Vill någon se mer bilder så finns det på fukurouchan@dayviews. 
Roade mig med att titta på pokémon igår kväll igen, och har hunnit till avsnitt 22. Min ambition är att se alla säsonger, för eftersom jag inte såg dem när jag var liten, så vill jag se dem nu. Samma med spelen. Hehehehe. 

Det blir ett möte med jobbcoachen idag klockan tre, vilket är ganska så snart, och jag blir lite nervös. Det går ju säkert bra men jag har inte varit på stället där vi ska ses förut, och jag har inte träffat coachen förut. Hugashaka. Hoppas det inte tar jättelång tid :c

Cheerio så länge, så hör jag väl av mig om jag överlevde senare. Kommentarer
Skrivet av: Moya

Det blev jättefina bilder av de jag sett :3
och hoppas det gick bra idag! ^^

2012-09-25 @ 17:37:58
URL: http://fierflies.blogg.se
Skrivet av: Sam ~ *

Bilderna blev fina. ;-;
Och det var tur att du överlevde! Haha. <3

2012-09-25 @ 20:29:28
URL: http://samspooky.blogg.se
Skrivet av: Ida

Var ju en superfin bild :3

Svar: Tack! :3
Amanda Lee

2012-09-27 @ 12:40:15
URL: http://alopexlagopus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0