Ny blogg!

Kom på ett bloggnamn och skaffade mig en ny, fin blogg, som jag känner att jag kommer vara mycket mer aktiv på. Det blir defintivt längre och babbligare inlägg där än här, men jag har kommit fram till att det är vad jag tycker är kul att skriva, så det får ni leva med om ni bestämmer er för att fortsätta följa mig.

---> clover.blogg.se <---

Ska försöka att bara skriva för min egen skull där. När jag känner för det, och inte någon dum tvångstanke om att uppdatera om vad jag gör jämt, och så vidare. 
Följ mig gärna :3 Och så säger vi hejdå till bananacan, för här kommer jag inte skriva igen. 

Byebye.


Long time no see.

Det blev en lång paus. Väldigt, väldigt mycket har hänt, men jag tänker faktiskt inte spendera tid med att skriva ner det här. Under min paus har jag kommit fram till att jag tröttnat på den här bloggen för den är mest av allt associerad med inlägg jag känt mig tvungen att skriva, plus, att jag tröttnade på bloggnamnet rätt fort. 

Eftersom det är så mycket som blir nytt för mig nu, i livet liksom, så tänkte jag skaffa en ny blogg. Läsare får väldigt gärna följa med mig dit om ni känner för det och fortfarande tycker jag är kul. 
Dock vet jag inte vad den ska heta eller vad jag vill göra med den än, men det tar vi då. Skriver i vilket fall som helst vad den heter här sen så ni får reda på det.

Återkommer. 

RSS 2.0